GASTROPONT MAGYARORSZÁG KFT.
A Gastropont kft  minőségi vendéglátó, és élelmiszeripari, gépek,és berendezések forgalmazásával, valamint rozsdamentes bútorzat, kiegészítő eszközök gyártásával szerepel a piacon.
– import vendéglátóipari berendezéseinket neves európai gyártóktól szerezzük be mely hosszú évek alatt bizonyította hogy van jogosultsága a hazai piacon.Természetesen nagyon fontos hogy az Önök által megvásárolt termék megfeleljen a legmagasabb műszaki követelményeknek,valamint ár- érték arányban tükröződjön a minőség és a megbízhatóság.
– hazai gyártók termékeit is megtalálja a termékeink között.Igyekszünk a hazai gyártókat is segíteni az általuk gyártott termékek értékesítésben.Jó tapasztalatok vannak a magyar termékekről,aki a piacot rég ismeri az biztosan tudja melyek azok a tradicionális magyar gyártmányú termékek melyek 50-60 éve működnek a vendéglátásban.

Ezenkívül számos hazai , és külföldi gyártóval együtt működve a lehető legoptimálisabb feltételekkel és árakkal tudjuk kielégíteni a nagy konyhák, vendéglátó egységek iskolák kórházak, élelmiszer ipari cégek beszerzési igényeit.

Miután az egész ország területére szállítunk biztos lehet benne, hogy az ön által vásárolt termékünk is rövid időn belül megérkezik Önhöz.